KirkeBio

Kære Alle

Så er det igen tid til kirkebio!

 

Denne sæsons fire film udforsker på hver sin vis livets kompleksitet gennem forskellige menneskelige relationer. Fra romantiske forviklinger i "Before Midnight" og humoristiske familiemysterier i "Gud taler ud" til eksistentielle dilemmaer i "Dekalog" og troens tvivl i den teologiske thriller "Den store stilhed" skaber filmene en nuanceret palet af fortællinger. Fælles for dem alle er tematikken om usikkerheder i livet, kompleksiteten af menneskelige relationer og eksistentielle overvejelser.

 

Pris: 35 kr. pr. gang inkl. tapas.

 

Velkommen til kirkebios forårssæson 2024!

 

 

"Before Midnight" 20/2 kl. 19:00

Vi indleder sæsonen med "Before Midnight," den afsluttende film i Richard Linklaters "Before"-trilogi, som mange af jer har efterspurgt. I første film (Before sunrise) møder Jessie og Celine spontant hinanden i toget. De står begge af i Wien hvor de har en dag sammen. Ni år efter møder de igen hinanden i gaderne i Paris (Before Sunset). "Before Midnight" bringer os atter sammen med parret, ni år efter, hvor livet igen tager en ny drejning.  En film der kærligt fører os igennem spændende dialoger om livets store spørgsmål!

 

"Gud taler ud!" 19/3 kl. 19:00

“I stedet for at elske i med og modgang, så gør det tirsdag og lørdag” proklamerer “Gud” til sin søns bryllupsfest i Gud taler ud! Den selvproklamerede Gud spillet af Søren Malling bor i et parcelhus kvarter hvor han dagligt prædiker for sine trofaste decibel som udgør nogle psykisk syge i hans patientgruppe. Han er en plaget far uden jordforbindelse, men en dag tager livet sig en uventet drejning, der på humoristisk vis udfordrer den lille familie.

 

"Dekalog" 16/4 kl. 19:00

Dekalog udgør Kiéslovskis mesterlige forsøg på at fortolke de ti bud gennem ti episoder. Vi skal denne aften se episode ét og ti, der henholdsvis tager udgangspunkt i budene “Du må ikke have andre Guder end mig.” og “Du må ikke begære de ting der hører til din næste.”

 

"Den store stilhed!" 21/5 kl. 19:00

Sidst men ikke mindst følger den anmelderroste film “Den store Stilhed”. En teologisk thiriller som udspiller sig på et moderne kloster. Her følger vi Alma, en 29-årig kvinde, der lever et stille liv som nonne. Hun står over for at aflægge sine evige løfter som nonne, men hendes liv bliver pludselig forstyrret, da hendes storebror Erik opsøger hende efter mange års adskillelse. Erik kræver sin del af arven efter deres afdøde far, men hans tilstedeværelse afslører en mørk hemmelighed, som Alma har forsøgt at skjule.